BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Monday, April 26, 2010

last week exam mode

- amacam best punya exam dah nak abes
- selamat pulang ke kampung semua..
- maaf salah silap..
- jumpa lagi next sem..
- epul dah x de next sem, tggl berapa hari je g die dgn kita (baik jumpe die sape2 yg - ada hutang dgn die..)
- selamat bercuti

Sunday, April 11, 2010

Hepi Exam

Selamat menjawab semua..
Mohon maaf atas salah silap terkasar bahasa..
Semuga kita semua beroleh kejayaan..
amiiin...

Friday, April 9, 2010

Kerjasama Gedegang & Gamelan

seluuut sama kelab gamelan ukm..
bergaya di mana-mana..
haha..

gedegangers pon ape kurangnya kan..
ada di mana2..
haha..

menu hangat :

1- roti john
2- chendol
3- kuew teaw goreng
4- nasi dagang
5- tepung pelita
6- macam2 lagi.. x sempat nak rasa semua..

ape2 pon, terima kasih kepada tuan rumah, kerana menyediakan juadah yang terbaik..
kepada yg dijemput dan tak dijemput, dua2 telah menjayakan majlis dgn jayanya.. :)

jom layan gambar.......










video

p/s : Pengetua GGCemeti, mana ahlimu ketika sokongan diperlukan.. tgk GTB, sentiasa support walaupun cemuhan yang kau beri... dikala exam mahu mendekati, sahabat sejati menghampiri.. cewah.. haha..

GENG GADIS CEMETI

sebenarnya.. aku pon x paham ape yang magic.. magic tu wujud benar2 ke..
tapi.. aku dapati budak ko-k set 6 atau lebih tepat lagi gadis kompang.. atau lebih tepat lagi, GENG GADIS CEMETI, mampu membuat magic..
jom kita lihat......



tapi...

magic ke ni..
hanya GENG GADIS CEMETI sahaja yg tahu..
tapi apa yg aku tahu..
apa yang aku tahu...
aku tahu..

to be continued..

Wednesday, April 7, 2010

Ahli Kompang Bergaya di mana-mana...


sepert ingin berperang... siap senjata segala..


lubang gua lagi kuselidiki, inikan pula longkang di jalanan..


peh.. teruna buat keje..


ni baru betul jadi sukarelawan.. haha..


sempat merakam kenangan di zoo negara..


axion ternyata berkesan dengan sekali celet sahaja..


kayu penyapu dipinjam dari nenek sihir...


gara-gara terpengaruh dengan dendangan karaoke di zoo, dan akibat melayan band metallica..


lantai disapu, kasut dikakiku.. penyapu lidi berkesan untuk marmar.. haha..


detik-detik mengulau..

Terharu Gua..



ni gambar pengetua gua dah letak.. (request for more pic)


ni mesti nadia punya akal...


hehehe

gua baru je dapat gmabar2 time birthday (thanks gadis kompang sebab bg gmbar n then belanja air teo ais).. dan gua jugak dah dapat gambar2 masa g zoo negara.. banyak betul gmbar gadis kompang.. kalau gua upload, comfirm lu orang semua tabik spring kat diorg.. bersungguh2 benar buat kerja disamping elemen2 persahabatan dan mengulau yang tinggi..

apa kata sambutan..? nak gua upload atau tidak...